la recepta de la meva vida
'Gelée' de fruites vermelles amb iogur de Joan Roca
"Amb aquesta receta posem en pràctica la tècnica de sobrecocció"
Amb aquesta recepta posem en pràctica la tècnica de sobrecocció, que, per un costat, ens permetrà obtenir un suc molt aromàtic i amb intens sabor de maduixa fresca i, per un altre, unes maduixes amb una textura carnosa molt especial.
ESTRIS
- Inducció amb control
de temperatura
- Bosses de buit per a cocció
- Equip de buit
- Colador
INGREDIENTS
- 250 g de maduixes molt
madures
- 125 g de sucre
- 40 gerds
- 40 móres
- 30 g d’aranyons
- 40 maduixetes de bosc
- 20 g de groselles
- 1 full de gelatina de 2 g
- 400 g de iogurt grec
- 4 branquetes de menta
ELABORACIÓ
1. Hidratem la gelatina amb aigua freda.
2. Tallem les maduixes per la meitat i les envasem al buit amb el sucre.
3. Les coem al bany d’aigua a 65 graus durant dues hores.
4. Passat el temps de cocció, colem el líquid en calent i reservem les maduixes.
Notícies relacionadesNOTA
És important que les maduixes siguin ben madures –fins i tot encara que ja siguin una mica lletges– perquè aportin tot la seva dolçor i aroma. Podem reservar les maduixes més maques per decorar amb les altres fruites vermelles. I recordeu que la gelatina de maduixes ha d’estar freda quan l’anem a servir.
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Shopping Pastilles de melatonina per combatre l’insomni de forma sana i efectiva
- Jubilació La Seguretat Social avisa: jubilar-se als 63 pot comportar penalitzacions
- a l’aire lliure 4 terrasses per anar acomiadant-se de l’hivern
- CRÍTICA Música amb Barcelona com a escenografia