On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Vaig anar a visitar la presó Model i m’hi vaig quedar tancat durant set anys i cinc mesos»

L’actualitat del demà de Barcelona

ealos38794508 barcelona  08 06 2017 ultimo dia de la carcel modelo  los ul181025193052

ealos38794508 barcelona 08 06 2017 ultimo dia de la carcel modelo los ul181025193052 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Presó Model

De les pitjors experiències de la meva vida amb diferència. Vaig anar a visitar la presó Model amb uns amics per veure com era, però per culpa d’una badada durant la ruta, em vaig acabar perdent i m’hi vaig quedar tancat. Al final m’hi vaig passar set anys i cinc mesos, fins que un dels guies em va trobar vagant per uns passadissos i em va ajudar a sortir. Mai havia imaginat que fos tan difícil sortir d’una presó.

Passeig de Gràcia

Per al meu gust hi ha molta gent i les botigues són massa cares per comprar res, però vaig tenir la sort que, durant un passeig, em vaig trobar tres persones que coneixien el significat de la vida. Feia temps que el volia saber, així que em vaig parar i ells em van explicar molt amablement el sentit de tot. Mai havia pensat que sortiria de casa sent un ignorant i tornaria amb el coneixement absolut. 

La fibra

El verd d’aquesta setmana no pot ser per a cap altra. Des que vaig descobrir que menjar fibra abans de la resta de menjar fa que se’t posi millor, la meva vida ha canviat radicalment. Només amb menjar una mica d’espinacs abans de qualsevol altra cosa, el meu cos digereix molt millor i a més controlo els meus pics de glucosa, cosa que fa que em senti molt millor amb mi mateix. La millor experiència de Barcelona.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén va venir a casa meva a jugar a un joc de taula després de mesos insistint-li perquè vingués, però quan va arribar em vaig trobar amb la desagradable sorpresa que no portava cap joc perquè deia que pensava que jo en tenia. Vam haver d’estar en un silenci incòmode durant uns 15 minuts, que va ser el que va trigar a anar-se’n. La seva falta d’habilitats socials és absolutament preocupant.

Temes:

Humor