On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: l’exhibició del superbaixista MonoNeon i el festival d’artesania Crafts Now. El pitjor: la (no gaire esperada) tornada de The Subways

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ONBaixista favorit de baixistes

Baixista favorit de baixistesDywane Thomas, Jr., àlies MonoNeon, arriba a La Nau aquest diumenge per demostrar-nos per què és un baixista admirat pels millors baixistes, o per què va ser un dels últims músics a tocar amb Prince. Presenta ‘There goes that man again turning water into gin & juice’. A les 21.00 h. 


Discutint el gran Bardo

Discutint el gran BardoEn la conversa ‘Sobre Shakespeare: Hamlet era gras’, l’escriptor Jordi Coca, el poeta Miquel Desclot, l’actor Josep-Pere Peyró i l’actriu Viqui Sanz debatran per què l’obra del dramaturg suprem continua sent atraient i pertinent. Dilluns, dia 23, a les 19.00 h, al Teatre Romea


Artesania i innovació 

Artesania i innovació Per a la seva quarta edició, l’esdeveniment Crafts Now es converteix en festival de dos dies: dijous, dia 26, i divendres, dia 27, al Disseny Hub Barcelona. Serà un espai d’intercanvi, exhibició i ‘networking’ amb presentacions de dissenyadores tan innovadores com Marta Torrent o Sara González de Ubieta. 


Lluita i redempció

Notícies relacionades

Lluita i redempcióLa primera cita de ‘Caprichos de Apolo’ per al 2023 està protagonitzada per The Staples Jr. Singers, grup gòspel de Mississippí que va gravar fa gairebé mig segle ‘When do we get paid’, el seu únic però valuosíssim disc. Dijous, dia 26, a La 2, rara oportunitat per viure en directe les seves cançons de lluita i redempció. 


OFF

La (no gaire esperada) tornada de The Subways

La (no gaire esperada) tornada de The SubwaysEn el seu primer disc en set anys, ‘Uncertain joys’, els antics rebels del rock’n’roll s’aproximen amb moderat èxit a territoris més clarament pop i s’atreveixen una mica amb l’Auto-Tune. Està molt bé això de l’evolució, però és que els fallen tant so com partitures.