On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la projecció de ‘Carretera perduda’ a la sala Phenomena i la ‘listening party’ de Madee. El pitjor: Iggy Pop sona millor com menys punk

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Del millor de Lynch

Del millor de LynchQuan es parla de les millors pel·lícules de David Lynch, no sempre se cita la diabòlicament bona ‘Carretera perduda’ de 1997, puzle sensual sobre els laberints de la consciència. Dir clàssic és dir gairebé res. El Phenomena la projecta en 35 mm. aquest divendres, dia 13, a les 20.25 h


Participa en una coral efímera

Participa en una coral efímeraMèdol, Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, continua generant material per a la seva futura exposició ‘Ones de resistència’. Aquest dissabte, dia 14, a les 11.00 h, tota la ciutadania està convidada a participar en una coral efímera i un exercici de composició compartida a la seva Sala Plana. 


Monòleg hipnòtic

Monòleg hipnòticJa queden pocs dies per veure ‘Ragazzo’, el monòleg de Lali Álvarez Garriga, defensat per Oriol Pla, que recrea la mort de Carlo Giuliani per un tret d’un policia durant la cimera del G8 de Gènova. «La direcció i la posada en escena estan mesurades, amb pocs recursos, de manera admirable», va dir José Carlos Sorribes. Del 16 de gener al 14 de febrer a La Villarroel. 


Madee en preescolta

Notícies relacionades

Madee en preescolta‘Conundrum’, nou disc dels veterans de l’emo Madee, no surt fins al 10 de febrer, però aquest dimecres, dia 18, ja es podrà escoltar (amb la mateixa banda) a l’Heliogàbal. Per entrar a la festa cal encarregar el disc a la web del segell BCore. Ja només pel single ‘Live in my words’ val la pena. 


OFF

Iggy Pop sona millor com menys punk és

Quatre anys després de l’esotèric ‘Free’, Pop ha tornat a les seves essències primitives a ‘Every loser’, disc punk (refinat) amb participació de gent de Guns N’ Roses i Red Hot Chili Peppers. Per desgràcia, el repertori convenç més com més assossegat és. Molt intent d’himne punk queda en això, en intent.