On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Vaig anar al passatge del terror del Tibidabo i m’hi vaig trobar el meu gestor»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «Vaig anar al passatge del terror del Tibidabo i m’hi vaig trobar el meu gestor»
1
Es llegeix en minuts

‘Gladiator 2’

Encara no l’he vista, però estic molt descontent amb aquesta pel·lícula. Tota la vida que espero la segona part de ‘Gladiador’ perquè soc molt fan del cine històric, així que quan em vaig assabentar que ara el gladiador comença a treballar a la ferreteria del seu pare i s’enamora d’una comercial i té dos mesos per conquistar-la abans de tornar a Roma a lluitar, m’he decebut molt.

Passatge del terror del Tibidabo

N’esperava una altra cosa, perquè és una atracció a la qual també hi van nens. Una cosa és donar ensurts i una altra generar aquesta por tan atroç. A l’arribar-hi hi ha un passadís llarg i et diuen que esperis en una cadira, després, quan menys t’ho esperes, apareix el teu gestor. Primer et parla de l’IVA trimestral, però després et comença a dir que et faran una auditoria, una cosa amb què mai s’hauria de jugar.

El refredat comú

Ha estat amb perfil baix en els últims dos o tres anys, la gent va començar a menystenir-lo, però la veritat és que té moltíssim a oferir. Tot i que els seus símptomes potser no són els més espectaculars, el refredat comú ofereix un equilibri perfecte entre haver de quedar-se a casa però alhora poder mantenir-se actiu veient sèries i fins i tot quedant amb amics. És una autèntica meravella.

Rubén

Després d’anys donant la matraca amb què volia apuntar-se a un gimnàs, aquesta setmana he inscrit el Rubén en el meu, però en lloc d’agrair-m’ho s’ha estat queixant que ell ha de pagar les dues matricules durant tot l’any. En lloc de veure que li he fet un favor aconseguint-li gimnàs, només veu que ha de pagar-me les quotes fins al 2024 a tall de recompensa per la meva intermediació. Lamentable.

Temes:

Humor