On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la sessió extrallarga d’Optimo (Espai) a Nitsa i el cicle de Masaki Kobayashi a la Filmoteca. El pitjor: les bàscules i altres regals terribles

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

La sessió de la setmana

La sessió de la setmanaHavia de ser el desplegament de quatre hores d’Optimo (Espai), ja veterà duo escocès conegut pel seu eclecticisme i erudició. Busquin el seu CD-mix ‘Fabric 52’ per saber el que els pot esperar la matinada de dissabte a diumenge a Nitsa Club. També punxa el barceloní Velmondo.


Mestre del cine japonès

Mestre del cine japonèsSegueix a la Filmoteca el cicle dedicat a Masaki Kobayashi, versàtil mestre japonès a qui devem des d’un clàssic del cine antimilitar com ‘La condición humana’ (foto; les tres parts es projecten aquest cap de setmana) a un títol del culte del fantàstic com ‘Kaidan’ (ja el dia 14).


Blake Edwards sobre rodes

Phenomena projecta en 35 mil·límetres ‘La cursa del segle’, comèdia de 1965 amb un repartiment somiat (Tony Curtis, Jack Lemmon, Natalie Wood, Peter Falk) i un director (Blake Edwards), diguin el que diguin, incapaç de derrapar. Dissabte, dia 7, a les 15.10 h: ideal per fugir del telefilm de sobretaula.


Com gastar un regal

Notícies relacionades

Com gastar un regalEl Flea, el mercat ‘vintage’ més gran de Barcelona, se celebra per primera vegada el 2023 aquest diumenge, dia 8, de 10.00 a 17.00 h a la plaça Blanquerna. Oportunitat d’or per invertir les estrenes nadalenques en gangues inesperades. L’entrada és gratuïta i es permet l’accés a mascotes.


OFF

OFFLes bàscules i altres regals terribles

Les bàscules i altres regals terriblesSegons una enquesta recent entre milers de víctimes de mals regals, les bàscules (i altres articles relacionats amb la pèrdua de pes) són el pitjor que et pots trobar al menjador el matí de Reis. Les bones intencions poden ser fatals. Si n’ha rebut una, canviï-la, canviï-la sense mirar enrere.