On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Acabar de menjar els 12 grans de raïm a urgències, la millor experiència de Barcelona»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «Acabar de menjar els 12 grans de raïm a urgències, la millor experiència de Barcelona»
1
Es llegeix en minuts

Començar el nou any sense ressaca

De les pitjors experiències que es poden viure. Despertar-te un 1 de gener totalment fresc a les nou del matí i fins i tot sortir a córrer mentre la majoria de la gent acaba la festa o la dorm, és de les coses més horribles que es poden experimentar. Mentre corres, la gent et mira com si estiguessis boig, en part perquè ho estàs, ja que si fossis assenyat hauries sortit a emborratxar-te.

Discutir amb la família

Cada any hi ha més motius i més complexos per discutir amb la família durant les festes. La llei ‘trans’ i el Ministeri d’Igualtat ens han ofert hores d’entreteniment familiar, el problema és que, entre el cava i l’empatx de dolç, és complicat estar a l’altura del debat i un pot acabar perdent davant arguments infantils i ridículs, cosa que és un problema per a tota la societat. 

Menjar el raïm a urgències

Un comença a menjar el raïm a casa dels seus pares amb tota la il·lusió d’aconseguir empassar-se tots els grans, però de sobte, en el número sis, tot es torna negre i quan obres els ulls ets a la llitera d’un hospital, sent atès per una infermera i un metge amb els ulls vidriosos. És llavors quan gràcies a la respiració assistida, aconsegueixes empassar-te els 12 grans de raïm i començar l’any amb alegria.

Rubèn

El Rubèn ha acabat l’any amb festa grossa. Aquest cop s’ha coronat. Després de 365 dies insistint-me perquè deixés de fumar, en plena nit de Cap d’Any, quan li demano foc, va ell i me’n dona, obligant-me a fumar contra la meva voluntat. Mai havia vist un amic pitjor en tota la vida, ara hauré de fumar durant tot el 2023 perquè quan vaig encendre el cigarro ja eren dos quarts d’una. M’ha arruïnat la vida.

Temes:

Humor