On Catalunya

No gasteu

Descobreix els millors plans gratuïts a Barcelona per a aquest Nadal

La Fàbrica Reis Mags i les activitats litúrgiques de la Sagrada Família, entre els plans més destacats

Descobreix els millors plans gratuïts a Barcelona per a aquest Nadal
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Així es fan les joguines dels Reis Mags

Torna la Fàbrica Reis Mags Fabra i Coats (Sant Adrià, 20), un espai perquè les famílies puguin visitar com es fabriquen les joguines que reparteixen els Reis Mags durant les festes i l’oficina de correus on reben les cartes dels patges. Del 27 al dia 4, amb sessions cada 20 minuts de 17 a 21 h.


Pallassos justiciers contra les catàstrofes

L’Hospitalet està en perill: un terratrèmol, una bomba, la contaminació i el canvi climàtic l’estan amenaçant. Almenys és el que diuen els artistes que componen el Circ d’Hivern, que, a través de ‘performances’ circenses de diverses disciplines, intentaran combatre’ls amb molt humor. Fins al 8 de gener.


Hora d’entregar les cartes als patges

Notícies relacionades

Demà arriba Santa Claus i en unes setmanes els Reis Mags, així que és hora d’entregar les cartes perquè els més petits tinguin els seus regals sota l’arbre. Aquest any hi haurà habilitats 30 punts per tota la ciutat, com el Poble Espanyol, la Fira de Nadal a la Sagrada Família i els jardins de Can Bruixa. Fins al 5 de gener.


Visites modernistes amb esperit nadalenc

Per celebrar l’advent, la Sagrada Família s’omple d’activitats. Per exemple, la il·luminació de les escultures de la façana del Naixement i de les acabades de coronar torres dels evangelistes Lluc i Marc, o la missa del Pollet, el 24 de desembre, una oportunitat per veure el temple modernista per dins en plena litúrgia.