On Catalunya

patinatge hivernal

Plans nadalencs per trencar el gel a Barcelona

Torna una de les activitats estrella de les festes: aquestes són totes les pistes de gel on pots anar a patinar aquest Nadal

Plans nadalencs per trencar el gel a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ð ¿Sense idees sobre què pots fer aquestes festes? Un pla que et deixarà gelat: pistes de patinatge. Puja’t als ‘skates’ i presumeix de les teves habilitats a l'estil de Tonya Harding. Durant el Nadal, a Barcelona hi apareixen més pistes per patinar sobre gel que en una comèdia romàntica de Hollywood. Apunta-te-les totes.

A Westfield La Maquinista (Potosí, 2, a la foto), obre la pista de patinatge sostenible més gran de Catalunya (per a clients, ensenyant un tiquet de compra mínim de 10 euros). Als jardins de Can Xiringoi (Antoni Cebrià Costa i Cui, 14) torna per segon any la pista de gel sintètic ecològic de Nou Barris (6 euros per 20 minuts). També obre al Tibidabo (plaça del Tibidabo, 3-4) una pista de gel ecològic (està inclosa a l’entrada general del parc; 5 euros, només la pista). N’hi ha una altra a la Fira de Nadal del Port Vell (Moll de Bosch i Alsina, Moll de la Fusta; 8 euros per 12 minuts). I una altra més al pati central de L’Illa (Diagonal, 557), també sintètica (a partir de 5 euros). Patinatge a prova de crisi climàtica.

Notícies relacionades

Fora de la ciutat, a Esplugues de Llobregat, al centre comercial Finestrelles (Sant Mateu, 9), hi ha una pista de gel solidària que dona íntegrament els beneficis a la Creu Roja (3 euros per 30 minuts).

Finalment, un clàssic que no només obre durant el Nadal: la pista de gel del FC Barcelona (Spotify Camp Nou, avinguda de Joan XXIII, s/n). 15 euros (7,5 euros per als socis del Barça). Un pla perfecte per si fas ‘match’: aquí segur que trenques el gel.