On Catalunya

NO GASTIS

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquest cap de setmana

Concerts d’òrgan de la Catedral o l’exposició ‘Fractura’, entre els plans més destacats

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquest cap de setmana
1
Es llegeix en minuts

Celebra Nadal a ritme d’òrgan

Construït al segle XVI i reparat el segle XX, el principal òrgan de Barcelona continua bategant. Una vegada al mes, un organista el toca en un concert gratuït en la 33a edició de concerts d’òrgan de la Catedral (pla de la Seu, s/n). Dimecres, dia 21, és el torn de Loreto Aramendi. No hi ha pla més nadalenc.


El desamor convertit en exposició fotogràfica

La fotògrafa Inti Javiera Gajardo González va venir a Barcelona per motius personals. Ara bé, a l’arribar, les seves expectatives amoroses es van trencar i d’això, del dolor en la seva vida íntima, en surt ‘Fractura’, una col·lecció fotogràfica que retrata el seu dolor, por, soledat, amor i intimitat. Acabada d’inaugurar al Pati Llimona (Regomir 3).


Plans cinèfils sense gastar-te ni un euro

Notícies relacionades

El centre cívic del Fort Pienc (plaça Fort Pienc, 4) té un gran compromís amb el cine. I, per això, ofereix cicles per a cinèfils totalment gratuïts. Dijous vinent, dia 22, ‘Les Miserables’, i no, no és el musical d’Anne Hathaway, sinó la pel·lícula francesa del 2019 que se centra en les tensions socials als afores de París.


Bars on veure la final de Qatar

Aquest diumenge el mundial arriba a la fi. França contra Argentina, ¿qui aconseguirà el títol? L’única manera d’esbrinar-ho és connectant en directe amb Qatar. Barcelona s’omplirà de pantalles on veure’l sense pagar entrada: per exemple, l’Ovella Negra Rambles (Sitges, 5), el Belushi’s (Bergara, 3), o Sonora Sports Tavern (Pamplona, 96), entre d’altres.