On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | Arribar tard al sopar d’empresa i asseure’t al costat del cap, l’experiència menys recomanable de Barcelona

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | Arribar tard al sopar d’empresa i asseure’t al costat del cap, l’experiència menys recomanable de Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Arribar tard al sopar d’empresa

La pitjor experiència de Barcelona és arribar tard al sopar d’empresa i que et toqui asseure’t al costat del cap. Mai havia suportat tanta tensió. Com que el lloc l’ha triat ell, vaig haver de fingir tota l’estona que m’agradava molt el menjar. Durant dues hores em va estar preguntant si havia corregit els informes trimestrals que m’havia tornat i tot això mentre els meus companys es divertien.

Kiwi violeta

Després del verd, el groc i el vermell, ha arribat el kiwi violeta. Sens dubte el més bo i el més sa de tots els kiwis que existeixen. L’únic problema que li veig és que de moment només està a internet, així que no es pot menjar, tot i que sí que es pot llepar, això sí, el seu sabor recorda moltíssim el d’una pantalla d’ordinador portàtil o mòbil, depenent del dispositiu en què ho estiguis veient. 

No creuar en vermell

Molt poca gent ha provat aquesta experiència però és molt recomanable. Tot i que no hi hagi cotxes passant, si el semàfor està en vermell i esperes que es posi en verd, de sobte tens uns segons de pau i tranquil·litat, uns segons per pensar i reflexionar sobre on estàs anant i d’on estàs venint. Si agafes dos semàfors en vermell seguits i hi esperes, l’experiència és doblement millor.

Rubén

El Rubén ha caigut realment baix aquesta setmana. Ens hem tocat al regal invisible de l’oficina i ha demostrat ser molt cutre perquè em va regalar un llibre electrònic però sense llibres dins, obligant-me a mi a passar la feina de descarregar-los. Per si no fos prou, es va estar queixant del meu regal davant dels altres, dient que no li havia regalat res quan el que li vaig regalar va ser un regal invisible.

Temes:

Humor