On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la jornada nadalenca gratuïta de la sala Apolo i la sessió de Dave Clarke. El pitjor: el pop sense personalitat d’Olly Murs

barcelona/On-Off4.jpg

barcelona/On-Off4.jpg / Tamara De La Fuente

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

La ‘liada nadalenca’ de l’Apolo

La ‘liada nadalenca’ de l’ApoloGran Bola De Neu, la seva tradicional jornada gratuïta, compta aquest any amb les actuacions dels power pop Pantocrator, el grup d’un sol home YMNK i l’aguerrit duo de violí i bateria Los Sara Fontán (foto). A més, DJ Coco. Diumenge, dia 11, des de les 18.00 h, a La 2 i La 3 de l’Apolo.


La sessió de la setmana

La sessió de la setmanaL’històric Dave Clarke, més que veterana icona del techno britànic, protagonitza la segona ronda del 4t aniversari del club The Garage (passatge Can Politic, 13 b). També punxen els residents Jerry Dandrige, Rabent i Uriah. Divendres, dia 9, a partir de la mitjanit i fins tard.


Detectius immortals

Detectius immortalsLa llibreria Finestres ha convidat Eduardo Mendoza i el periodista i escriptor Emili Manzano, que ara tradueix els Maigrets de Georges Simenon al català, a parlar dels caçadors de criminals creats pel mateix Simenon, Conan Doyle o Highsmith. Dimecres, dia 14, a les 18.30 h.


El passat esclavista de la ciutat

Notícies relacionades

El passat esclavista de la ciutatFins al 29 de gener es podrà veure ‘Amèrica’, producció de La Villarroel sobre el passat negrer de Barcelona. Dirigida per Julio Manrique a partir d’un text de Sergi Pompermayer, compta amb Tamara Ndong (foto) com un personatge que resumeix els relats d’incomptables esclaves cubanes.


OFF

OFFEl pop sense personalitat d’Olly Murs

El pop sense personalitat d’Olly MursFeia tant temps que no es veia tant consens entre els crítics: ‘Marry me’ setè album del que va ser finalista de ‘The X Factor’, ha sigut considerada universalment una de les col·leccions de cançons més anodines dels últims temps. Ritmes sense ‘punch’, lletres de manual de rimes, melodies genèriques: no es casin.