NO T’HO PERDIS

Apunta a l’agenda: concerts de Nadal i descomptes de fins al 80%

‘Conte de Nadal’, al Liceu, el Radical Market i altres plans per a aquest cap de setmana a Barcelona

Apunta a l’agenda: concerts de Nadal i descomptes de fins al 80%

A. Bofill

Aquest diumenge, pla nadalenc. Torna al Liceu (La Rambla, 51-59) la versió musical del clàssic ‘Conte de Nadal’, de Charles Dickens. Amb Albert Guinovart al piano, acompanyat per l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, i les joves veus de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió.


Doble sessió de mercat ambulant aquest cap de setmana. Diumenge, el Flea torna a omplir la plaça de Blanquerna del Raval amb paradetes vintage i de segona mà. I a la Fira de Barcelona (avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n) el Radical Market un mercat ambulant en gran: tres dies (de divendres a diumenge) amb descomptes de fins al 80% a grans marques, com Nike, Adidas, Calvin Klein, Ray-Ban, The North Face, i un llarg etcètera. Per descomptat, hi haurà restauració al recinte perquè estiguis tot el dia de ‘shopping’.


El Poliorama (rambla dels Estudis, 115) acull el que promet ser el musical de la temporada ‘Pares Normals’, la comèdia musical d’Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. Una comèdia sobre drames familiars amb casaments, fills expatriats, relacions disfuncionals i música molt enganxosa.

Notícies relacionades

De ser xous macarres i ‘trash’ que només tenien cabuda en baretos del Gaixample a omplir, ara, les sales més prestigioses de la ciutat. Sí, els espectacles ‘drag’ s’han convertit en un dels ‘place to be’ de Barcelona, ciutat pionera a tot l’Estat. I aquest dissabte torna un dels xous ‘drag’ més celebrats de Barcelona: el Futuroa Sarao Drag, un concurs de varietats amb moltíssim talent i, sobretot, mamarratxeig.