On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el cicle ‘Cinema dins el cinema’, de la Filmoteca, i el concert de Selva Nua. El pitjor: Röyksopp i la seva trilogia desmesurada

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Cine sobre el cine

Cine sobre el cineLa Filmoteca proposa durant el desembre i el gener el cicle ‘Cinema dins el cinema’, exploració de com ha tractat el cine els seus propis mecanismes, història i poders. Aquest cap de setmana es projecten ‘Maps to the stars’, de Cronenberg (dissabte, 21.00 h), i ‘Nickelodeon,’ de Bogdanovich (diumenge, 18.00 h).


Les col·leccions dels artistes

Les col·leccions dels artistesL’exposició «Dioses, magos y sabios», de CaixaForum, reuneix obres d’artistes contemporanis (com la ‘Pintura número 367’, de Luis Feito, a la imatge) i objectes de les col·leccions personals d’aquests creadors. Una oportunitat per indagar en obsessions i influències. Fins al 2 d’abril del 2023. 


Del confinament a l’escenari 

Del confinament a l’escenari Selva Nua, guanyadors del concurs de talents confinats ‘Una estrella a casa’, es planten al Teatre de la Biblioteca de Catalunya per presentar ‘Momentani’, un primer àlbum de pop (indie, minimalista) amb inclinacions de soul. Dissabte, dia 3, a les 20.45 h, en el marc del festival Encalma.


Festival de ‘grooves’

Notícies relacionades

Festival de ‘grooves’L’últim esdeveniment del Jazztrònica de l’any inclou reclams tan importants com Nightmares On Wax (foto; en funcions de ‘dj’), veterà del trip hop i el funk, i Channel One Sound System, tota una referència del reggae. A més, hi haurà zona una de mercat i una secció gastronòmica. Diumenge, parc del Centre del Poblenou


OFF

OFFRöyksopp i la seva trilogia desmesurada

Röyksopp i la seva trilogia desmesurada¿Eren necessaris fins a tres volums de ‘Profound mysteries’, el projecte revelat pel duo electrònic noruec durant aquest any? Possiblement, no; n’hi hauria hagut prou amb un que reunís el millor material de tots tres. Però així funciona la indústria el 2022: és qüestió d’avassallar i no de seleccionar.