On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Sudan Archives i la quarta edició de l’Ombra Festival. El pitjor: Dermot Kennedy no fa elevar els cors amb el seu nou disc

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Artista multiforme

Artista multiformeSota l’àlies de Sudan Archives s’oculta una enorme banda d’una sola dona, la cantant, compositora, violinista i productora Brittney Parks, que s’autodefineix, a si mateixa com a «R&B», però és això i molt més. Divendres, dia 25, presenta el seu infinit àlbum ‘Natural brown prom queen’ a La 2 de Apolo.


El Poblenou obre les portes

El Poblenou obre les portesL’associació Poblenou Urban District organitza dues vegades a l’any un esdeveniment que dona visibilitat al teixit creatiu del barri. El segon, Poblenou Open Night, arriba aquest divendres i proposa més de quaranta activitats i promocions programades per galeries d’art, centres de creació o estudis d’artistes. De 19 a 22 h.


En la millor foscor 

En la millor foscor L’Ombra Festival, dedicat a l’electrònica analògica i, així és, tirant a ombrívola, compta en la seva quarta edició amb un altre cartell desitjable: Daniel Miller (fundador del segell Mute) en funcions de ‘dj’ i el duo ‘coldwave’ Xeno & Oaklander (foto) són només dos entre múltiples ganxos. Del 25 al 27 en diverses sales.


Cine sobre discapacitat

Notícies relacionades

Cine sobre discapacitatDel 29 de novembre al 5 de desembre, l’Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, projectarà fins a 27 peces audiovisuals sobre la diversitat funcional. Arrencarà amb ‘Una bonita mañana’ (foto), pel·lícula de la cèlebre Mia Hansen-Løve en què s’aborda una malaltia neurodegenerativa.


OFF

OFFDermot Kennedy no fa elevar els cors amb el seu nou disc

Dermot Kennedy no fa elevar els cors amb el seu nou discSi no té suport sonor de Fred again.., com a ‘Dermot (see yourself in my eyes)’, aquest cantautor irlandès se’n veu un bull per generar esgarrifances. 'Sonder', el seu nou àlbum, està plantejat com un disc inspirador, però pot inspirar a treure’s els auriculars i sentir el trànsit.