On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el cicle ‘Elles filmen’ de L’Alternativa i la inauguració del Dart Festival. El pitjor: Louis Tomlinson no convenç al marge de One Direction

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Elles darrere la càmera

Elles darrere la càmeraDes de dissabte, dia 19, es pot disfrutar a la Filmoteca (plaça de Salvador Seguí, 1) de les sessions d’‘Elles filmen’, cicle del festival L’Alternativa que reivindica la tasca de les directores de fotografia. Obre el programa ‘Corpo celeste’ (foto), gran debut d’Alice Rohrwacher (‘Lazzaro feliz’) amb fotografia d’Hélène Louvart


Un teatre jove i rebel

Un teatre jove i rebelL’RBLS Festival Teatre Jove ofereix aquests dies ‘Para acabar con Eddy Bellegueule’, de LaJoven (foto; divendres, Atrium Viladecans); ‘Conseqüències’, de Cia. Moveo (dissabte, Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet), i una selecció de microteatre (divendres, dissabte i diumenge, Roca Umbert de Granollers). 


Sortint a coll 

Sortint a coll El festival de petit format Soundit (música electrònica més gastronomia) tanca temporada en un dels seus escenaris emblemàtics, la Monumental, amb un cartell liderat per l’eclèctic ‘dj’ i productor Young Marco (foto), ja conegut en aquesta plaça. Dissabte, dia 19, de 13.00 a 22.00 hores. 


Festival en ascendència

Notícies relacionades

Festival en ascendènciaEl Dart Festival, dedicat als documentals sobre art contemporani, oferirà des de dijous, dia 24, un total de 23 pel·lícules, 12 de les quals d’estrena a Espanya. La primera, al Phenomena: ‘Corrección. Aballí’ (foto), sobre el projecte d’Ignasi Aballí per al Pavelló d’Espanya a la Biennal de Venècia 2022. 


OFF

OFFLouis Tomlinson no convenç al marge de One Direction

Louis Tomlinson no convenç al marge de One DirectionDesprés d’un temps anant a batzegades, Tomlinson sembla tenir clar a quina lliga jugar: el pop-rock de festivals (antics) amb nostàlgia pels dies d’or d’Oasis o Snow Patrol. Ara només li falta trobar els ‘hits’: l’àlbum ‘Faith in the future’ en va escàs, tot i que hi participi Theo Hutchcraft de HURTS.