On Catalunya

EL SEMÀFOR

El Mundo Today | «Van posar heli al meu ‘bubble tea’ i se’n va anar volant»

L’actualitat del demà de Barcelona

El Mundo Today | «Van posar heli al meu ‘bubble tea’ i se’n va anar volant»
1
Es llegeix en minuts

‘Bubble tea’

Feia temps que volia beure un ‘bubble tea’, així que l’altre dia vaig anar a un local a demanar-ne un, però li van posar tant heli a les bombolles que, tot just sortir al carrer, el got va començar a elevar-se i, en una badada, se’m va escapar de la mà i es va acabar perdent en la immensitat del cel. Vaig mirar de seguir-lo, però es va anar allunyant cada vegada més i més. Imagino que ara ja estarà a la seva Xina natal.

Halloween

En aquest Halloween primer em vaig disfressar de persona que veu moltes pel·lícules nord-americanes i que vol imitar els seus personatges favorits. En segon lloc em vaig disfressar de persona avorrida i rondinaire que critica que la gent es diverteixi com vulgui. I finalment em vaig disfressar de persona que fingeix que sempre ha celebrat Halloween com si no fos una festa imposada pel capitalisme i la conquesta cultural.

Vomitar a les escales de l’Apolo Experience

Enorme experiència la que vaig viure dissabte passat a la discoteca Apolo. Després de prendre uns ‘chupitos’ per pressió d’uns amics, em vaig començar a notar una mica marejat, així que vaig iniciar una desesperada recerca del bany, però abans de poder trobar-ne un, em vaig trobar a mi mateix vomitant a les escales, generant una cascada de ‘chupitos’ i de restes de la pizza que havia sopat hores abans. Meravellós.

Rubén

Això de Rubén comença a no tenir nom, o més aviat sí, això de Rubén comença a tenir el nom de Rubén, que ja és a dir. Aquesta setmana ha batut tots els rècords de ser mala persona. Havíem quedat a disfressar-nos d’Epi i Blas per a Halloween, però, al·legant una indisposició estomacal, no va venir a la festa i em va deixar en ridícul amb la meva disfressa d’Epi sense Blas. Mai havia passat tanta vergonya. 

Temes:

Humor