On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Central Cee i l’aliança de Maria Arnal amb Lolo & Sosaku. El pitjor: l’acudit de bbno$ comença a quedar-se vell

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Història d’èxit fulminant 

Història d’èxit fulminant En un temps gairebé rècord, el raper britànic Central Cee ha aconseguit el seu primer èxit ‘mainstream’ (’Loading’, a finals del 2020), obtingut un disc d’or (amb la ‘mixtape’ ‘Wild west’) i arribat el número 1 d’àlbums al Regne Unit (amb ‘23’). Dimarts, dia 1, a les 21.30 h, sacsejarà Razzmatazz.


Trio d’asos

Trio d’asosLa cantant Maria Arnal s’alia amb el duo artístic Lolo & Sosaku en Acció Primigènia, un projecte amb elements de recital i ‘performance’ que podrà descobrir-se divendres, dia 28, a les 20.00 h, a Casa Canals (Tarragona). És un avanç d’‘Ones de resistència’, exposició que arribarà a Mèdol al gener. 


Projecte jazz de creixent culte

Projecte jazz de creixent culteEls madrilenys Monodrama han cridat l’atenció no només dins, sinó també fora de les nostres fronteres (revistes com ‘Mojo’ i ‘Uncut’), amb el material oníric de ‘mndrmooaa’, el doble disc que aquesta setmana comencen a presentar en un gira de tardor-hivern. Divendres, dia, 28, a les 21.30 h, a Continental


La imaginació literària

Notícies relacionades

La imaginació literàriaI per a onírics, els llibres dels que se sol parlar en el 42è Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona. Entre els convidats de la segona edició, Samantha Shannon (foto), autora de la saga ‘La era de huesos’; David Mitchell, autor de ‘El atlas de las nubes’, i el mateix Jodorowsky. De dimecres a diumenge a Fabra i Coats.  


OFF

OFFL’acudit de bbno$ comença a quedar-se vell

L’acudit de bbno$ comença a quedar-se vellAl nou àlbum ‘bag or die’, el seu rap de bon rotllo comença a resultar tediós, tant per la poca eficàcia de les bromes com per la reiteració de les bases. Atenció a ‘chipotle’: «Soy una primadonna/ fumo marihuana/ estoy en Tijuana, caliente como una sauna». Per a rimes que fan riure, millor The Lonely Island.