On Catalunya

EL SEMÀFOR

Ser del Barça, la pitjor experiència d’oci de Barcelona | El Mundo Today

L’actualitat del demà de Barcelona

Ser del Barça, la pitjor experiència d’oci de Barcelona | El Mundo Today

EFE/Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts

Ser del Barça

Terrible experiència. Primer vius els millors anys de la història del futbol amb el millor equip imaginable, després comença el declivi i, quan semblava que tot podia tornar a anar bé, resulta que tot comença a anar malament, es perden partits, els jugadors no rendeixen, l’entrenador no aconsegueix revertir la situació i et quedes amb la sensació que hauria sigut millor ser del Reial Madrid.

Emprovador Zara Passeig de Gràcia

Estic molt content amb aquest emprovador perquè té un seient molt còmode en el qual em puc asseure a llegir amb relatiu silenci. És cert que de vegades escolto gent que es queixa que ha pujat pes i que no li cap la roba, però en general l’ambient és molt agradable. L’únic problema que hi trobo és que, quan veuen que fa moltes hores que ets allà dins, et fan fora. Una pena perquè s’hi està molt bé.

La migdiada al cine

Independentment de la pel·lícula que s’emeti, no hi ha sensació més agradable en una butaca que la de quedar-se lentament adormit. Cap guionista o director podrà superar mai la sensació d’anar abandonant-se lentament mentre intentes seguir despert, però en va, perquè inevitablement se’t tanquen els ulls i acabes immers en un agradable son envoltat de desenes de persones.

Rubén

L’altre dia vaig veure el Rubén plorant al seu escriptori de treball, però no plorant de pena, sinó de riure, perquè estava llegint una cosa que deia que li feia molta gràcia. Em sembla una gran falta de professionalitat. Ell s’excusa que el text li vaig enviar jo i que li vaig insistir perquè el llegís perquè era molt graciós, però no hi ha excuses i espero que la direcció de l’empresa prengui mesures.

Temes:

Humor