On Catalunya

EL SEMÀFOR

Descobreixen un supermercat secret amagat en un bar de copes | El Mundo Today

L’actualitat del demà de Barcelona

Descobreixen un supermercat secret amagat en un bar de copes | El Mundo Today
1
Es llegeix en minuts

Supermercat secret

Estic molt decebut perquè l’altre dia vaig anar a un bar de copes i estava completament buit perquè en realitat era un supermercat secret. És cert que els locals secrets estan en auge, però que l’amo d’aquest negoci ho ha entès al revés i en lloc de servir copes a la barra, l’obre i apareixen prestatgeries amb llet, iogurts i verdures, de manera que la gent marxa totalment espantada.

Healthy Kebab

Ha obert un restaurant de menjar turc molt sa i la veritat és que és l’últim que necessitava. Quan menjo un kebab vull que sigui el més insalubre possible per poder sentir-me culpable després de menjar-me’l. Si ara resulta que el kebab pot ser sa, doncs jo honestament em passaré a les hamburgueses o pizzes. Crec que cal mantenir la cultura ‘healthy’ fora de segons quin tipus de plats.

El Dia de la Hispanitat

Un any més, l’estàtua de Colom de Barcelona ha abaixat el cap mirant de passar inadvertida durant aquest assenyalat dia. El seu dit s’esforça a no assenyalar en direcció a Amèrica amb l’esperança que ningú el segueixi fins allà, però ja és massa tard. Fora d’això és un dia molt bo perquè no s’ha de treballar, però la majoria dels llocs estan oberts perquè no hi ha res a celebrar. 

Rubén

El Rubén ha batut tots els rècords de ser mala persona i també en el Tetris que hi ha a la màquina recreativa de l’oficina, de manera que ara ja no és divertit jugar perquè és impossible superar la seva marca. Ha convertit una cosa guai i divertida, com és jugar en els descansos de la feina, en un suplici, i tot per la seva absurda i tòxica competitivitat. Quan el rècord era meu tots vivíem millor.

Temes:

Humor