On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival de músiques intenses AM Fest i ‘Psicosis’ amb menys talls en el Phenomena. El pitjor: The Big Pink ja no són tan grans

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Com abandonar el cos  

El festival de músiques intenses AM Fest continua creixent a tots els nivells. Aquest any ha venut més abonaments que mai. I amb motiu: el seu cartell compta amb reclams de la potència de Godspeed You! Black Emperor, Anna von Hausswolff o Deafheaven (foto). Queda festival fins diumenge.


Noves realitats artístiques

L’acabada d’inaugurar 15a edició de Swab, fira d’art contemporani de Barcelona, reuneix al Pavelló Italià més de setanta galeries locals i internacionals, moltes interessades pel nou surrealisme. El seu programa més geogràfic està dedicat al Mediterrani.


Segona mà de primera 

Segona mà de primera El Flea, el mercat vintage més gran de Barcelona, torna a instal·lar-se aquest diumenge, dia 9, de 10.00 a 22.00 h, a la plaça de Blanquerna. I dels mateixos organitzadors (en col·laboració amb Posidonia), aquell mateix dia podria visitar-se Zero Waste Market, dedicat al producte sostenible, al Museu Marítim.


‘Psicosis’ amb menys talls

Notícies relacionades

‘Psicosis’ amb menys tallsLa sala Phenomena projecta el clàssic del 1960 en versió restaurada en 4K i amb el muntatge previst per Hitchcock abans que els censors fessin de les seves. Són només alguns segons, però capaços d’augmentar encara més, si és possible, la capacitat de torbació del film. Diumenge, dia 9, a les 15.15 h.


OFF

OFFThe Big Pink ja no són tan grans

El grup electro-rock va tenir alguns problemes per estendre la inspiració dels seus primers singles (‘Dominos’ i ‘Velvet’, sobretot). Ho han intentat de nou, deu anys després de les seves últimes cançons, amb l’àlbum ‘The love that’s ours’, però el llançament amb prou feines ha fet soroll.