On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Jon Hopkins a L’Auditori i el cicle de cine romanès actual a la Filmoteca. El pitjor: Mura Masa perd emoció en el seu nou disc

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Dues cares d’un mestre  

Dues cares d’un mestreDesprés de veure’s obligat a posposar cites per la pandèmia, el productor electrònic Jon Hopkins arriba per fi a Barcelona amb la seva gira ‘Polarity’, en la qual mostra les seves dues cares, la més ambient i la més techno, avalat per un guitarrista, una violinista i una violoncel·lista. Dissabte, dia 24, a les 21.00 h, a L’Auditori.


Banda singular i prolífica

Banda singular i prolíficaNo només el nom del grup, que mescla un fundador dels Rolling Stones amb la ubicació d’un suïcidi col·lectiu, resulta singular. També ho és la seva música, un rock psicodèlic amb una densitat i varietat de ramificacions que ha donat per a gairebé 20 discos d’estudi. Dimecres, dia 28, a les 20.00 h, a l’Apolo.


Joies entre joies 

Joies entre joies El Disseny Hub acull una exposició, a càrrec del Museu del Disseny, sobre les joies entre les moltes joies creades per Enric Majoral. ‘La joia expandida’ és una versió visitable del llibre d’igual nom: una mostra de les seves peces més emblemàtiques, tan marcades per essències de Formentera. Entrada gratuïta.


El millor del cine romanès

Notícies relacionades

El millor del cine romanèsUna vegada més, la Filmoteca acull una selecció de ‘Cinema romanès actual’, aquesta vegada especialment selecta: es podran veure ‘Blue moon’ (Alina Grigore), Concha d’Or a Sant Sebastià; la inclassificable ‘Un polvo desafortunado o porno loco’ (Radu Jude), i la sàtira de l’altruisme ‘Întregalde’ (Radu Muntean; foto).


OFF

OFFMura Masa perd emoció en el seu nou disc

Mura Masa perd emoció en el seu nou discDesprés de les glorioses incursions en el folk o el neogrunge del seu anterior àlbum (‘R.Y.C’), Mura Masa s’ha posat més purament electrònic i menys melancòlic a ‘Demon time’, que triga tan poc a acabar-se (dura menys de mitja hora) com a oblidar-se. Prou mitjania breu a la mida de TikTok i Spotify.