On Catalunya

EL SEMÀFOR

«Volia veure com el Reial Madrid perdia la final de la Champions, però en tots els bars la guanyava» | El Mundo Today

L’actualitat del demà de Barcelona

«Volia veure com el Reial Madrid perdia la final de la Champions, però en tots els bars la guanyava» | El Mundo Today

JAVIER SORIANO / AFP

1
Es llegeix en minuts

Final de la Champions

És vergonyós que en una ciutat com Barcelona ni un sol bar emetés la derrota del Reial Madrid en la final de la Champions. En tots els bars als quals vaig anar l’equip madrileny en sortia vencedor i això, sens dubte, va espatllar molt la meva nit de dissabte. Jo només volia passar una estona tranquil·la veient perdre el meu equip rival; espero que els amos dels bars en prenguin nota i l’any que ve ho solucionin. 

Entrepà de calamars

Déu n’hi do com et mira la gent quan demanes un entrepà de calamars a Barcelona. A veure, ficar calamars entre pans no és un invent madrileny; és més, a Madrid no hi ha calamars, ni mar. Tots a Barcelona hauríem d’assumir que els entrepans de calamars són molt bons perquè el pa i els calamars són molt bons i de deixar de privar-nos d’aquesta delícia per por de semblar madrilenys. 

Terrassa Hotel Majestic 

És cert que no hi vaig pujar i que només la vaig veure des del carrer, però la veritat és que la gent que hi havia semblava que estava molt a gust i que s’ho passava bé. El tracte dels cambrers des de la vorera semblava exquisit i l’ambient, immillorable. Jo ho veia tot des del carrer amb els prismàtics i reconec que mai m’he sentit tan especial en la meva vida. Recomano a tothom visitar aquestes terrasses.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén ha fet vessar el got de la meva paciència. L’altra nit estàvem prenent una copa en un bar quan es va entossudir a convidar-me, però al portar-me-la, al posar-la a la taula va esquitxar i va tacar una mica el terra del local, de manera que em vaig veure obligat a estar prop d’un terra brut durant els tres minuts que va tardar a eixugar-se. Va ser una nit horrible per culpa seva i ni tan sols em va demanar perdó.

Temes:

Humor