On Catalunya

NO GASTIS

Alternativa gratis al Primavera Sound, retrobament amb el Cobi i altres activitats sense gastar a Barcelona

El festival Microclima Sound i les noves exposicions del taller Balam i la Casa Seat, els plans més destacats de la setmana

A1-148777560.jpg

A1-148777560.jpg / JOAN CARRION (EPC_EXTERNAS)

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Retrats de la naturalesa més exòtica

Paisatges, arbres, flors i animals exposats de forma críptica. Retrats que utilitzen tota mena de tècniques (oli, aquarel·la, tinta), amb formes i temàtiques que desperten més preguntes que respostes. Així és el debut de la pintora Cristina Domínguez, que avui, divendres, estrena exposició a la galeria i taller Balam (Pàdua, 25).


Cine... però si odies Hollywood

Últimes visites a l’Arxiu Xcèntric del CCCB (Montalegre, 5), un espai dedicat al cine experimental, la seva història i grans fites artístiques. Les sessions per conèixer aquest gènere antiindustrial, que van començar al febrer, s’acaben el 18 de juny amb una projecció de cine de no-ficció experimental.


30 anys de la Barcelona del 92

Notícies relacionades

Tres dècades des que Barcelona canviés radicalment amb l’arribada dels Jocs Olímpics. Per homenatjar l’última gran revolució urbanística de Barcelona, la Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) acaba d’estrenar una exposició que recorre tots els canvis, èxits i llegat que l’esdeveniment esportiu va deixar a la ciutat.


La nèmesi del Primavera Sound

El seu mapa, un dibuix fet sobre la típica pissarra blanca d’Ikea. El pòster, estranyament semblant al del Primavera Sound. «Els abonaments de 1983 encara serveixen», asseguren. Sí, el Microclima Sound és una òbvia paròdia del Primavera. Celebrat a Ultra Local Records (Pujades, 113), fins al dia 11 estarà donant veu a artistes emergents.