On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la projecció de ‘Las amigas’ a la Filmoteca i el concert de Novo Amor a l’Apolo. El pitjor: Swedish House Mafia no són el paradís a la Terra

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

‘Girls’ abans de ‘Girls’

En el 10è aniversari de l’estrena de la sèrie de Lena Dunham, bé està rescatar a la Filmoteca una de les seves principals influències, ‘Las amigas’, pel·lícula de culte de Claudia Weill del 1978. Una visió matisada de l’amistat femenina i el trànsit a la maduresa. Dissabte, dia 23, a les 19.30 h.


Melodia infinita

Melodia infinitaL’artista electrònica i programadora creativa Mónica Rikić presenta a L’Hivernacle, el cicle d’activitats complementàries del Palau, ‘La c(AI)xa de música infinita’, conferència taller sobre una escultura audiovisual que genera una melodia algorítmica infinita. Divendres, dia 22, 19.00 h.


Folk-pop desvergonyidament bonic

Els fans de (l’antic) Bon Iver o Patrick Watson farien bé de descobrir Novo Amor, cantautor folk-pop gal·lès que grava cançons desvergonyidament boniques. Després d’un gran single amb Gia Mitchell, el 2020 va publicar ‘Cannot be, whatsoever’, encara el seu últim disc. Diumenge, dia 24, La 2 de Apolo, 20.00 h. 


Per i per a la Generació Z

Notícies relacionades

El projecte expositiu ‘Active, Activism, Act’ dona visibilitat a noves formes d’activisme a través de narratives digitals últim model. L’artista i activista Samantha Hudson (foto) dinamitzarà l’experiència dels visitants per mitjà d’un xat de WhatsApp. A la galeria IDEAL des de dilluns, dia 25. 


OFF

OFFSwedish House Mafia no són el paradís a la Terra

Ni tan sols el batalló d’estrelles convidades (The Weeknd, A$AP Rocky, 070 Shake, etcètera) fa més suportable o efectiu ‘Paradise again’, el primer àlbum del supergrup EDM format per Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso. És tot massa genèric, tan fàcil d’escoltar com d’ignorar. 

Temes:

Música