On Catalunya

NO US HO PERDEU

¿On deixar-vos veure a Barcelona aquest cap de Setmana Santa?

Una Setmana Santa plena de música i meditació en un claustre per recuperar-se

¿On deixar-vos veure a Barcelona aquest cap de Setmana Santa?
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Arriba el bon temps, els dies llargs i les terrasses venen cada vegada més de gust. Passeu per la 83.3 Terrace Bar del Royal Hotel Passeig de Gràcia (84), que no només té una vista panoràmica de tota la ciutat, sinó que amenitzen les seves copes amb un cicle de concerts. De dimecres a diumenge, sessions de música acústica i sets de DJ en directe.


Aquesta Setmana Santa, La Mostra, el festival de música electrònica nascut en la pandèmia per amenitzar via ‘streaming’ fa, oficialment, el salt al presencial. Dijous (tota la jornada) i divendres i dissabte de 12 a 17 h, ompliran d’electrònica Hangar (Emilia Coranty, 16). La festa es mou al Castell de Montjuïc (carretera de Montjuïc, 66) divendres i dissabte, de 20 a 2 h, i diumenge tot el dia.


Notícies relacionades

¿Qui és Soto Asa? ¿Un reggaetoner? ¿Productor de música urbana? ¿Un dj ‘gamer’? Una mica de tot. Ha firmat al costat de Yung Beef, al costat de Bad Gyal, i els seus temes en solitari oscil·len entre el reggaeton lent i l’estètica ‘gamer’ i nipona. I aquest dissabte, serà a Razzmatazz (Almogàvers, 122) en una cita ineludible per als fans del gènere. A les 21 h, concert. A la 1 h, aftershow de Soto Asa a la festa Fuego, també de Razzmatazz. Un complet.


Després de Setmana Santa, el monestir de Pedralbes (baixada del Monestir, 9) omplirà cada divendres, a primera hora, de meditacions guiades. De 8 a 9.45 del matí, una meditació zen en el claustre i un passeig contemplatiu per tot el recinte.