On Catalunya

No gasteu

Quatre activitats gratis que no us podeu perdre a Barcelona

Literatura contra rellotge, icones del futbol i cine eco, entre el més destacat de la setmana

Quatre activitats gratis que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Literatura contra rellotge

Tic-tac. Tens 90 minuts per crear un relat breu. ¿És una obra mestra? El jurat ho decidirà. És el Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la plaça de les Glòries. Si ets el millor dels 50 participants, aconseguiràs 300 euros. El finalista, 150. ¿Tens la ploma més ràpida de l’oest? Última crida: apunta-t’hi abans que s’esgotin les entrades.


Icones del futbol

¿Qui millor per parlar de futbol que la mítica revista Panenka? Juntament amb l’il·lustrador Guillem Bosch, organitzen a Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) una exposició visual dedicada a aquest esport. I dimarts, dia 19, es convertirà en un set de Twitch, on l’‘streamer’ Gerard Romero emetrà el seu programa Jijantes TV.


Cine eco en família

Notícies relacionades

Dissabte i diumenge torna al CCCB (Montalegre, 5) el cicle familiar Cinema 3/99, un festival ideal per anar amb nens que projecta deu curtmetratges que reflexionen sobre temes com la biodiversitat, la relació dels humans amb el medi ambient, l’ecologia i la sostenibilitat. Durant tot el cap de setmana hi haurà sis sessions.


Escriu la teva pròpia novel·la

S’acosta Sant Jordi. I fa dies que tots els que somien escriure un llibre pensen «és hora de posar-me a fer això». Oportunitat d’or: aquesta masterclass de l’autora de novel·les juvenils Ester Isel, en la qual ensenyarà a construir personatges complexos i, sobretot, reals. Dimecres, a les 19.00 h, a ImaginCafé (Pelai, 11).