On Catalunya

No gasteu

Quatre activitats gratis que no us podeu perdre a Barcelona

Un temple grec, ‘clicks’ LGTBI i molt art, entre el més destacat de la setmana

Quatre activitats gratis que no us podeu perdre a Barcelona

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Restauració en viu

L’estrella de Miró’, una obra que us sonarà moltíssim: és el famós logotip de La Caixa. Quaranta-un anys després de la seva creació, torna a ser exposat al CaixaForum (Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). I, a més, amb el treball de restauració que es faria entre bastidors obert al públic. Fins al 22 d’abril, es podrà veure com el restauren en directe. 


Homenatge LGTBI amb ‘Playmobil’

Cris Àlvarez es va prendre al peu de la lletra el ‘life in plastic is fantastic’ d’Aqua: ha dedicat la seva carrera artística als ninots ‘click’. Ara mostra part de la seva col·lecció, famosa a Instagram (@YouAreClick), a l’Hotel Axel (Aribau, 33), en una exposició dedicada a grans moments pop LGTBI. Inauguració aquest dissabte, dia 9.


Viatja a Grècia sense avió

Notícies relacionades

Al mig de l’Eixample s’alça el que sembla, a primera vista, un temple grec. Però, no. És el Temple Masriera (Bailèn, 70), una joia neoclàssica del 1882 carregada d’història i que, actualment, està en desús. Poques vegades a l’any obre les seves portes, així que aprofiteu perquè aquest dissabte, amb reserva, es podrà visitar.


Art en temps de Greta Thunberg

Demostrar humanitat no hauria de ser només entre humans: també entre espècies. Aquesta és la premissa d’‘Imaginaris multiespècies. L’art de viure en un món de contingència i incertesa’, que reflexiona com ens relacionem amb l’ecosistema i la resta dels éssers vius que el componen. Fins al 30 d’abril a La Capella (l’Hospital, 56).