On Catalunya

No gasteu

Quatre activitats gratis que no us podeu perdre a Barcelona

Museus gratis i plans tecnològics, entre el més destacat de la setmana

Quatre activitats gratis que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Nou mes, portes obertes

Doneu la benvinguda a l’abril amb un passeig per l’entramat cultural de la ciutat. Aquest cap de setmana és el primer del mes, així que els museus obren les portes. Aprofiteu-ho i passeu pels principals espais expositius de la ciutat, com el Macba, el CCCB, el MUHBA i el MNAC, que tindran entrada lliure.


Convertiu-vos en androide

Ha tornat la Mobile Week, una setmana carregada d’actes perquè la societat i la tecnologia connectin de totes les maneres. Hi haurà xerrades i debats sobre la indústria tecnològica, diverses competicions de ‘gaming’ i fins i tot a tallers pràctics dels quals sortireu al mateix nivell que Bill Gates (d’informàtica, no de pasta).


Un homenatge avantguardista

Notícies relacionades

Fins al 13 d’abril es podrà visitar l’homenatge de la Galeria Mayoral (Consell de Cent, 286) a Pierre Matisse, marxant d’art que va recolzar artistes avantguardistes espanyols després de la Guerra Civil. La mostra, petita però de molt valor, compta amb cinc obres de Miró, Millares, Saura, Rivera i Canogar.


Els dijous amb ritme

Cada dijous, el Conservatori municipal de Música (Bruc, 110) organitza concerts innovadors i transversals perquè la ciutadania descobreixi el talent local, apostant per produccions més arriscades. Dijous, dia 7, música de Verdi, Sullivan i Bernstein, entre d’altres, protagonitzada per veus femenines.