On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a Port Aventura i l’atracció d’esperar una hora i mitja a la cua em va flipar»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a Port Aventura i l’atracció d’esperar una hora i mitja a la cua em va flipar»
1
Es llegeix en minuts

Rapers del metro

La veritat és que em van semblar bastant descafeïnats, cridaven molt, en lloc d’actuar dempeus estaven els dos asseguts, les seves frases tenien molt poques rimes i quan em vaig acostar per escoltar millor es van enfadar i em van dir que els deixés en pau perquè estaven mantenint una conversa privada. No sé quin estil de rap és aquest, però sense cap dubte no és el meu rotllo. Els vaig donar un euro i no el van acceptar.

El meu llit

Sens dubte el millor lloc de Barcelona. És còmoda, és molt a prop de casa meva i sol estar a una temperatura agradable. L’únic problema és que no puc utilitzar-la tot el que m’agradaria perquè algú ha posat un molest despertador al costat que sona cada dia a dos quarts de vuit del matí. Espero que algú el tregui algun dia i així poder disfrutar tranquil·lament del millor lloc de la ciutat.

Port Aventura 

Vaig anar a Port Aventura i l’atracció d’esperar una hora i mitja a la cua em va flipar. És una muntanya russa d’emocions. Primer estàs esperançat, després comences a sentir-te penedit i arriba un moment de resignació, després absoluta impaciència, de seguida arriba una fase de plantejar-te tota la teva vida i, quan creus que ja res val la pena, veus que estàs a punt d’arribar al final i et sents eufòric. 

Rubén

El Rubén s’ha obsessionat amb l’astrologia i no para de tirar-me les cartes. És realment insuportable. És cert que vaig ser jo el que li va demanar que me les tirés, i que ell es va resistir al·legant que no té ni idea d’esoterisme, però cada vegada que li insisteixo perquè em tiri les cartes, al cap d’una hora me les està tirant, com si jo no tingués millors coses per fer. És una persona molt pesada. 

Temes:

Humor