On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a la sessió sorpresa del Phenomena i van projectar el vídeo del casament dels meus oncles de 1998»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a la sessió sorpresa del Phenomena i van projectar el vídeo del casament dels meus oncles de 1998»
1
Es llegeix en minuts

Plorar a la caixa del supermercat

És una experiència que a priori sembla més interessant del que després realment és. Un espera comprensió per part de la gent que és darrere a la cua, però al final l’únic que rep són queixes i presses. Un treballador del supermercat em va entregar uns mocadors i em va fer molta il·lusió, però després em va exigir que els hi pagués, cosa que em va fer plorar encara més. No tornaré a plorar mai més.

Els pèsols

Es mengen pocs pèsols. En general la gent parla poc dels pèsols. ¿Quant temps fa que no menges uns pèsols? Segur que ni ho recordes. Per això el taronja del nostre semàfor d’avui és per a aquesta planta herbàcia. No estem dient que es mereixin el verd, perquè les llenties o els cigrons són clarament superiors, però sí que creiem que els pèsols mereixen més visibilitat. 

Sessió Sorpresa Cine Phenomena

Espectacular proposta a la sessió sorpresa del Phenomena d’aquesta setmana. Els responsables del cine van projectar el vídeo del casament dels meus oncles de 1998, obra cabdal de la meva família i que mai passa de moda. Al vídeo es pot veure el meu germà menjant un gelat, al meu pare fumant un puro i a mi plorant perquè la meva mare no em deixava provar el vi. Una vegada més el Phenomena ha encertat de ple. 

Rubén

El Rubén ha trobat nòvia i la veritat és que no parla de cap altra cosa. Que si la meva nòvia això, que si la meva nòvia allò, que si no puc portar-te amb cotxe a Ikea perquè la meva nòvia ha anat a l’hospital a donar a llum a no sé qui. Mai vaig imaginar que el Rubén pogués ser tan egoista. Vaig haver d’anar a Ikea jo sol, i quan li vaig demanar que m’ajudés a muntar el moble em va sortir amb que havia de cuidar de no sé quin nadó.

Temes:

Humor