On Catalunya

Nits màgiques

Així serà la Harry Potter Book Night de Barcelona

Del 3 al 12 de febrer, les Galeries Maldà seran envaïdes pels seguidors de l’univers màgic de J. K. Rowling

Així serà la Harry Potter Book Night de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

És hora de treure la pols a la vostra vareta, la vostra capa i la vostra escombra. La setmana que ve tots els mags estan convocats a sortir dels seus amagatalls, a plena vista dels ‘muggles’ (el nom que reben totes les persones normals i corrents sense poders). Aquest dimecres torna la Harry Potter Book Night, l’esdeveniment anual que només es pot definir com una carta d’amor a l’univers màgic creat per J. K. Rowling.

La primera edició va néixer al Regne Unit, el 2014, promoguda per l’editorial britànica Bloomsbury, per incentivar la lectura a través de la saga. Va anar creixent en popularitat fins al punt que el que va començar com un club de lectura va acabar convertint-se en un esdeveniment de magnituds mundials, celebrat en desenes de països, que tenia més de convenció teatral màgica que d’esdeveniment literari.

Notícies relacionades

L’última Harry Potter Book Night barcelonina va aplegar 8.000 fans de la saga, i aquest any, coincidint amb el 25è aniversari de l’estrena de la primera pel·lícula, promet ser igual de multitudinària. Amb la temàtica de viatges màgics (un dels temes vastament tractats en el nou episodi de la saga, ‘Animales fantásticos: Los secretos de Dumbledore’, que s’estrenarà aquest 2022), els dies 3, 4, 5, 10, 11 i 12 de febrer, les Galeries Maldà (Portaferrissa, 22), el nou nucli de la cultura friqui barcelonina, acolliran petits espectacles d’una hora que barrejaran màgia, espectacle, diversió i, òbviament, lectura.

A més, també a les Maldà, podeu visitar la primera botiga de Harry Potter d’Espanya, Carreró Maldagó. 200 metres quadrats ple de marxandatge màgic. Perfectes per preparar-vos per a la convenció de mags.