On Catalunya

NO GASTEU

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

‘Escape rooms’, pallassos i concerts a peu de carrer, el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Vagaregeu amb ‘escape rooms’

Cada setmana, Mappo, ‘app’ d’‘escape rooms’, regala 100 codis gratis per provar la demo dels seus jocs, unes partides breus i gratuïtes que duren un quart d’hora i compten amb un testatge de diverses proves dels seus ‘escape rooms’. Es fa pel centre (plaça de Catalunya i voltants) i a través del mòbil.


Hi ha vida després de Mariah Carey

Les nadales han conquerit Barcelona com un virus zombi. Un sol refilet més de la Carey en una botiga i et poses taps per anar de compres. Per sort, arriba el cicle ‘Sons de Nadal’ amb més de 100 concerts a peu de carrer, per escoltar una cosa que no només sigui ‘Los peces en el río’. Fins al 4 de gener.


No només hi ha pallassos al circ

Notícies relacionades

Arriba la cinquena edició del circ d’hivern de l’Hospitalet de Llobregat. Fins al 9 de gener, l’espectacle circense ‘Desgavell’ proposa un pla familiar ple de música, humor i disciplines de risc, tot amb diverses dosis d’esperit nadalenc. Cada dia, una funció a les 12 hores i una altra a les 18 hores. Inscripcions a la web.


L’art (marcial) del taitxí

«El taitxí és una resposta a la pregunta: ¿per què combatre la força bruta amb més força quan és possible aprofitar la del teu adversari?», resumeix Albert, el ‘sifu’ (el nom del mestre en aquestes arts marcials). Els diumenges, de 9 a 10 h, classes introductòries gratuïtes als Jardins Fabià Puigserver (Lleida, 44).

Temes:

Gratis