On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Los Enemigos a Apolo i ‘El espíritu de la colmena’ a la Filmoteca. El pitjor: les noves improvisacions de John Dwyer

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Només es pot ser amic seu

Entre els millors records de l’última Mercè: el gran recital de rock agrest (un clàssic gairebé darrere d’un altre) de Los Enemigos, que ara visiten Apolo com a part del Festival Mil·lenni. El seu últim disc continua sent el bastant punkarro ‘Bestieza’. Dijous, dia 30, a les 20.00 h. 


Clàssic intocable del cine espanyol 

La Filmoteca de Catalunya projecta, en el marc del cicle ‘Luis G. Berlanga i Fernando Fernán Gomez’, el clàssic ‘El espíritu de la colmena’ de Víctor Erice, visió poètica del món de la infància, entre unes altres mil coses. Amb una petita però immensa Ana Torrent. Diumenge, dia 26, 20.00 h.


Un elefant amb ànima d’artista

El duo artístic La Maquiné porta al CaixaForum ’Parade, el circ dels valents,’ el seu homenatge al circ d’antany. Expliquen la història d’una companyia circense i la seva única atracció, Babar, un elefant que vol ser artista, però tem els humans. Dies 28, 29, 30 i 31, a les 12.00 hores. 


Clàssic fosc de Nadal

Notícies relacionades

Es diu ‘Malson abans de Nadal’, però no, no té res a veure amb l’expansió de l’òmicron. És força més divertida. La pel·lícula d’animació ‘stop motion’ sobre una versió alternativa de Nadal alegrarà la sobretaula (15.40 h.) de dijous, 30, a Phenomena.


OFF

OFFLes noves improvisacions de John Dwyer

Les noves improvisacions de John DwyerA més de liderar al grup rock conegut, sobretot, com Thee Oh Sees (però que ara mateix es fa dir Osees), John Dwyer pot gravar discos improvisatoris d’interès variable. ’Gong splat’ és un disc més fàcil d’admirar que de disfrutar, carregat de caos i soroll sense direcció. Només per a ultrafans. 

Temes:

Música