On Catalunya

NO T’HO PERDIS

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Teatre antiracista, música i l’estrena de l’any

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts

«Tots els homes blancs han de morir». Aquesta contundent frase dona títol a l’obra de teatre que acull la sala Cincómonos (Roger de Llúria, 128) fins al 26 de desembre. L’obra «que odia l’extrema dreta», segons l’han definit a la premsa, és un al·legat contra el racisme, el masclisme i la LGTBI-fòbia. «Et farà millor persona», promet Ignasi Muñoz, l’autor i, amb Alba Luz i Amada Bokesa, protagonista.


Responsables dels èxits ‘Mocatriz’, ‘Viejoven’ i ‘Agapimú’, arriba al Razzmatazz (Almogàvers, 122) el duo d’electropop ‘trash’ Ojete Calor, format pels còmics Carlos Areces i Aníbal Gómez. Aquest dissabte, una llista de reproducció que va des de Karina fins a AC/DC. Ni el ‘dj’ del casament més ‘cutre’ a què hagis anat mai estarà a l’altura.

Aquest divendres torna el Mil·leni en la seva 23a edició. Aquest festival porta tota mena de gèneres musicals a escenaris icònics de la ciutat, com el Liceu, el Palau de la Música o l’església de Santa Maria del Mar. El ‘line-up’ el conformen Rigoberta Bandini, Maria del Mar Bonet i Fangoria, entre molts altres.


Notícies relacionades

¿Puedo hablar! és tot el que t’esperes d’un podcast mil·lennista: cultura, debats i humor autovexatori. «Vine per l'acudit, queda’t pels traumes», resumeixen els seus conductors, Esnórquel i Perra de Satán. Aquest mix els ha convertit en un dels podcasts més escoltats d’Espanya i aquest dissabte arriben amb la seva edició en viu a la sala Barts (Paral·lel, 62).


Per descomptat, no pot faltar l’estrena de l’any: ‘Spider-Man: No Way Home’. Ja ha superat els rècords de prevenda d’entrades d’‘Avengers: Endgame’, la segona pel·lícula més taquillera de la història, així que tots els ulls hi estan posats a sobre. ¿Quants rècords més podrà batre? En qualsevol cas, toca anar al cine: tothom n’estarà parlant.