On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: Renaldo & Clara a Sons de Nadal i el programa doble ‘Kill Bill’ a Phenomena. El pitjor: el disc més llarg i oblidable d’Alicia Keys

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Estiu per Nadal

Els fantàstics Renaldo & Clara porten el repertori de ‘L’amor fa calor’ al Festival de Nadal (i en concret, l’activitat Sons de Nadal). Oportunitat de comprovar l’efervescència creixent del directe de Clara Viñals i companyia. Dimecres, dia 22, 19.00 h, al Creu Coberta Meeting Point. 


Pistes obertes a l’art

Pistes obertes a l’artLa primera edició de ‘CLUBS, Art a la pista’ portarà obres i instal·lacions artístiques, incloent mostres del Pompidou o el MoMA, a nou sales: Apolo, Freedonia, Garage 442, Laut, Macarena, Meteoro, Razzmatazz, Sidecar i Vol, que obriran portes en horari diürn. Del 17 al 19 de desembre. 


L’odissea ‘Kill Bill’ al complet

L’odissea ‘Kill Bill’ al completL’espectacular díptic de venjança de Quentin Tarantino havia de ser, en principi, una sola pel·lícula. Per això té sentit veure-ho com proposa la sala Phenomena: els dos episodis d’una tirada, en un programa doble irresistible. Pla mestre per al matí (11.00 h) de diumenge. 


Dos clàssics de la clàssica 

Notícies relacionades

Dos clàssics de la clàssica En col·laboració amb el festival LIFE Victoria, el Palau de la Música Catalana rebrà la visita del baríton Stéphane Degout i el pianista Simon Lepper, mai abans vistos junts a Barcelona. En el programa, clàssics del genero liederístic i alguna raresa. Dilluns, dia 20, a les 20.00 h


OFF

OFFL’àlbum més llarg (i oblidable) d’Alicia Keys

L’àlbum més llarg (i oblidable) d’Alicia Keys‘KEYS’, disc (d’estudi, no en directe) més llarg publicat per l’artista, és un mateix repertori presentat en dues formes: una de despullada i directa; una altra de so més elaborat i ballable amb producció de Mike Will Made It. Per desgràcia, ni en una modalitat ni una altra deixen empremta aquestes cançons. 

Temes:

Música