On Catalunya

NO T’HO PERDIS

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Poesia feminista, festes i transformisme

¿On et pots deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts

Els Brunch In the City ja són una institució de l’escena electrònica de Barcelona. Després de petar-ho amb un ‘sold-out’ al Fòrum, la festa torna, aquest diumenge, al Poble Espanyol (avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13). Menjar, beguda i molta electrònica des de les sis de la tarda fins a la mitjanit.


La cooperativa Crisi (Floridablanca, 90) és un d’aquests llocs als quals tot barceloní, sí o sí, ha d’haver anat almenys una vegada. Per aquest petit racó a Sant Antoni han passat grans veus de la literatura contemporània, com la poeta Luna Miguel. Aquest divendres hi ha sessió del seu club de lectura de poesia, i a finals de mes, del seu club de lectura feminista.

Notícies relacionades

És la festa de moda d’entre setmana: Türbo Lövers, organitzada per Sören Manzoni, una de les ments pensants al darrere dels mítics ‘Nasty Mondays’ de l’Apolo. La temàtica és, en resum, el que sonava a MTV als 80, ja sigui rock, pop o metal. Cada dijous, a Sidecar (plaça Reial, 7), fins a les cinc del matí.


Una generació de «degenerades». Amb aquest pretext, del 15 al 19, a l’Ateneu del Raval (Reina Amàlia, 3), el festival ‘queer’ deSgeneradas farà una retrospectiva festiva i mamarratxa sobre la història del transformisme al nostre país. La cap de cartell és Gilda Love, que, equipada amb perruca i pintallavis, porta 70 anys trepitjant tota mena d’escenaris, per descomptat, inclosos els clandestins del franquisme.