On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Nadales a la Barceloneta i art emocional, el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts

La ira és un llenguatge universal

El Festival Clàssics proposa barrejar textos de fa més de dos mil anys amb fotografies actuals. La seva última aposta, Topografia de la ira, reflexiona sobre aquest sentiment tan actual amb frases acompanyades de 20 imatges de protestes, víctimes d’injustícies i violències. Fins al gener, al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107).


La Barceloneta, un gran escenari

Aquest dissabte, de 12.30 h a 14.30 h, a la Barceloneta hi haurà més nadales que en la discografia de Mariah Carey. Quatre corals del barri recorreran diverses botigues i restaurants oferint petits concerts nadalencs itinerants a peu de carrer. Per descomptat, no requereix entrada, només esperit nadalenc.

Comença a cultivar el teu propi menjar

Notícies relacionades

Durant el 2021, Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Per això, amb l’objectiu fomentar l’agricultura urbana, de l’11 al 18 de desembre s’oferiran visites guiades als horts municipals de la ciutat. A més, a la web de Sembra natura’ podreu trobar consells per començar a cultivar el vostre propi menjar.


Enfrontar-se als traumes familiars

Adrià Goula va visitar la presó Model per enfrontar-se a la cel·la on havia estat internat un dels seus avis, represaliat pel franquisme. A partir d’allà va sorgir la seva exposició Cel·la Nòmada, en la qual reflexiona sobre la memòria històrica. Avui divendres a les 6 de la tarda farà una visita guiada a l’exposició a la galeria H₂O (Verdi, 152).