On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la nit amb Wild Honey & Carlos Gasca i la sessió de Romy Madley-Croft. El pitjor: No Rome desencadena reaccions trobades

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Felipe Hernández

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Doblet indie de luxe 

El BIS Festival (Barcelona Independent Sessions), nascut de la camaraderia entre segells barcelonins, proposa doble actuació a l’Almo2bar: Wild Honey (foto) presentarà el tractat de melancolia pop ‘Ruinas futuras’, i Carlos Gasca, un repertori més folk que electro-pop. Divendres, dia 10, 21.00 h.


Sense respecte per la gravetat

Sense respecte per la gravetatCaixaForum acull una xerrada amb Cinta Vidal, la muralista barcelonina coneguda pels seus paisatges arquitectònics més enllà de les lleis de la gravetat. Una oportunitat per conèixer a fons l’estil i la trajectòria d’aquesta hereva d’Escher, el mestre del laberint. Divendres, dia 10, a les 19.00 h.


Sessió imprescindible

Sessió imprescindibleRomy Madley-Croft, cantant-guitarrista dels grans The xx, visita Nitsa Club per a una prometedora sessió. ¿I si sona material inèdit del seu àlbum en solitari? L’australiana HAAi, que va remesclar el ‘Lifetime’ de Romy, també serà als plats. Dissabte, dia 11, a partir de les 0.00 h


El millor preàmbul de Nadal

Notícies relacionades

Apolo proposa aquest diumenge la seva ‘liada nadalenca’ Gran Bola de Neu, una jornada gratuïta amb les seves tres sales a ple rendiment. Hi haurà sessions de DJ (SAM AM, Irtap) a la sala gran; concerts (com el d’Eterna Joventut, foto) a La [2], i mercat artístic i discogràfic a La [3]. Des de les 16.00 h. 


OFF

OFFEl debut de No Rome desencadena reaccions trobades

El debut de No Rome desencadena reaccions trobadesL’artista autodefinit com a ‘shoegaze R&B’ (és a dir, barreja de guitarres denses i refilets melòdics negroides) sembra passions diverses amb ‘It’s all smiles’. A ‘NME’ parlen d’«un món immersiu que t’envolta com una abraçada càlida»; a ‘The Guardian’, de «mal de cap». Estem una mica més amb els segons.

Temes:

Música