On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la quarta edició del festival Reteena i el concert de Jimena Amarillo. El pitjor: l’optimisme de Westlife pot enfonsar el dia

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Gran jove festival 

Gran jove festival El Reteena, Festival Audiovisual Jove de Barcelona, torna a ser presencial en la seva cuidada quarta edició, que inclourà diverses ‘masterclasses’, taules rodones i, és clar, projeccions: vegin-se (sobretot) ‘Cryptozoo’ (foto) o ‘Belle’. 4 i 12 de desembre a Fabra i Coats, Filmoteca i Cinemes Girona. 


Per passar-ho malament (bé) 

Per passar-ho malament (bé) Del 3 al 8 de desembre, Phenomena celebra la sisena edició de Phantasma, minifestival de terror en el qual solen reunir autèntiques joies. Les d’aquest any: ‘La leyenda de la mansión del infierno’, ‘Déjame entrar’ o ‘El carnaval de las almas’ (foto), únic i magnètic llarg del cineasta industrial Herk Harvey.


‘Pop moñas’ de primer calibre

‘Pop moñas’ de primer calibreAquesta gran etiqueta, ‘pop moñas’, és la que posa Jimena Amarillo a la seva pròpia música: cançons minimalistes (d’eficàcia màxima) sobre enamoraments sobtats i altres tragèdies. Presenta el seu primer disc, ‘Cómo decirte, mi amor’, aquest dissabte, dia 4, a Laut (22.00 h), en el marc del cicle EllESmusic. 


Una mina de troballes 

Notícies relacionades

Si és primer diumenge del mes, és dia de Fleadonia, el mercat de carrer del Raval, on podràs trobar la roba de segona mà, els accessoris, els discos i els ‘gadgets’ diversos que no sabies que necessitaves. D’11.00 a 19.00 h, a la plaça Salvador Seguí (plaça de la Filmoteca). 


OFF

OFFL’optimisme de Westlife pot enfonsar el dia

L’optimisme de Westlife pot enfonsar el diaLa ‘boyband’ irlandesa ha descrit el seu segon disc postreunió, ‘Wild dreams’, com a «elevador» i una col·lecció de temes sobre «nous començaments, esperança i mirar cap al futur». Però aquests Westlife poden enfonsar-te el dia abans que arreglar-te’l: sonen a grup obsolet mirant (en va) de resultar modern. 

Temes:

Música