On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la segona Poblenou Open Night i el concert de MTINES a l’Heliogàbal. El pitjor: The Darkness insisteixen a treure discos

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Cita amb la creativitat de Poblenou

Per segon any, la Poblenou Open Night (divendres, dia 26, de 19.00 a 0.00 h) permet conèixer tots els racons del districte cultural: més de 40 espais obren les seves portes per a un programa gratuït amb instal·lacions, exposicions, projeccions, música en directe i propostes gastronòmiques.


Explorant la televisió global

Explorant la televisió globalDes del 1994, la mostra Miniput reuneix programes interessants del voltant del món per a delit dels telèfils. Aquest dissabte prendrà el Teatre del CCCB, de 10.00 a 21.30 h, amb curiositats com ‘Day of reunion’, ‘talk-show’ japonès que permet als seus convidats reunir-se amb difunts recreats digitalment. 


Promesa pop en català

Promesa pop en catalàMarc Tinés (Estramoni) ha sorprès amb el seu àlies en solitari MTINES, amb el qual ofereix estilitzat pop-R&B en català per a fans de James Blake o l’últim Ferran Palau. Dissabte dia 27, a les 21.00 h, presenta a l’Heliogàbal el seu primer ‘epé’, ‘PQLCNSMS?’ produït per Emili Bosch de b1n0. 

Cine rima amb futbol

Notícies relacionades

Es pot, es pot fer un festival de cine sobre futbol: Offside Fest inaugura dimecres, dia 1, la seva ja vuitena edició (presencial a Barcelona i ‘online’ a Filmin). S’obre amb ‘The Fort’ (foto), sobre el considerat «pitjor equip de la Gran Bretanya» i la seva lluita acarnissada per la supervivència. 


OFF

OFFThe Darkness insisteixen a treure discos

Darrere de la lletja portada de ‘Motorheart’ s’amaga una cosa no gaire millor: una breu, però malgrat tot llarga, col·lecció d’(intents d’)himne hard rock (suposadament) divertits, el primer amb gaites incorporades. Lluny queden els dies de l’(aquest sí) efectiu single ‘I believe in a thing called love’.

Temes:

Música