On Catalunya

NO T’HO PERDIS

¿On us podeu deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Cine, electropop, Gaudí i milers de plantes

¿On us podeu deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una sueca tan petarda com Namasenda és sinònim de bona festa. La cantant d’electropop, que ha col·laborat amb la trapera Zowi i que –de broma– va anomenar els seus fans espanyols «fresques de Mercadona», arriba aquest dissabte a la festa Astin de l’Apolo (Nou de la Rambla, 113) a presentar el seu aplaudit nou àlbum. L’entrada inclou, a més, accés a la Nitsa, al mateix local, la mateixa nit. ¡Festa 2x1!


Avui, divendres, el MNAC s’omple de modernisme barceloní. Gaudí protagonitza una exposició temporal que ocupa gairebé tres mil quadrats i que compta amb mil objectes exposats. Un treball artístic que, segons els seus expositors, redefineix la figura de l’artista. Fins el sis de març, i després anirà al Museu d’Orsay de París.

Notícies relacionades

Ves al cine, però sense saber què hi veuràs. I per partida doble. És la proposta del Phenomena Experience (Sant Antoni Maria Claret, 168) per a aquest dimarts, dia 23: una doble sorpresa cinèfila on poden projectar qualsevol cosa, fins i tot films inèdits. Entrades a sis euros, tot i que gratis per a membres del Club Phenomena –que, per cert, aviat obrirà les seves inscripcions anuals–.


I si tens una cita Tinder i no saps on anar, una recomanació on no t’importarà que et deixin plantat: la botiga de jardineria AmaPlant (Jaume Roig, 8), una selva urbana que, fins al 28 de novembre, organitza un ‘outlet’ amb més de 3.000 plantes a preu reduït.