On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el directe de Sky H1 en el DNIT de CaixaForum i el cinquè Dart Festival. El pitjor: Àries no acaba de complir expectatives

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Tina Herbots

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

De viatge amb Sky H1

L’eclèctica productora belga (entre techno, grime, drum’n’bass i ambient) presenta l’àlbum ‘Azure’, la seva primera referència des del revelador ‘epé’ ‘Motion’ del 2016. Serà divendres, dia 19, a les 22.00 h, en el cicle DNIT de CaixaForum. L’artista francesa Mika Oki posa els visuals. 


Un Ray de llegenda

La Filmoteca acull una projecció de ‘Charulata’, el clàssic de Satyajit Ray del 1964 sobre una jove dona d’intel·lectual ric (aquesta radiant Madhabi Mukherjee) que observa amb anhel la vida corrent. Dimarts, dia 23, a les 16.30 h, amb presentació a càrrec de Víctor Muñoz (Cine Àsia).


Triplet de vertigen

La marató d’esdeveniments Connect MUTEK arriba al seu final dimarts, dia 23, a l’Apolo (20.00 h), amb banquet electrònic: estrenes mundials dels directes de CLARAGUILAR (foto) i l’exploradora japonesa Kyoka i una sessió del cèlebre canadenc Mathew Jonson amb el seu àlies electre Freedom Engine

On es creuen art i cine 

Notícies relacionades

La cinquena edició del Dart, el festival de cine documental sobre art i creació contemporània, arrenca dijous, dia 25, a Cinemes Girona i a la sala de casa (a través de Filmin). Només ‘online’ podrà veure’s ‘A bigger splash’ (foto), el famós documental de Jack Hazan sobre David Hockney. 


OFF

OFFAries no acaba de complir expectatives

L’acabat de publicar ‘Believe in me, who believes in you’ dona una mica la raó als que consideren aquest raper i productor un remedador de Post Malone. Bé, a l’altura de ‘Riding’, el referent clar (massa clar) sembla més aviat la Camila Cabello d’‘Havana’. Preferim l’Aries bilbaïna.

Temes:

Música