No us ho perdeu

¿On us podeu deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Vermut concert, cine independent, Carlota Flâneur i ballarugues monumentals

¿On us podeu deixar veure a Barcelona aquest cap de setmana?

Passeu del temps i sortiu, que hi ha molt a celebrar. Per començar, dissabte, 13, l’estimada editorial Apa Apa Comics brinda per la seva nova col·lecció, Abrigaditos, amb un vermut concert (gratis) de Tronco a Ultra-Local Records (Pujades, 113). Hi haurà música, adhesius, prints, còmics i tones de bon rotllo. 


A més, aquest mateix dissabte pot arribar a proporcions colossals a Monumental Club (Gran Via de les Corts Catalanes, 749). Tot el dia de música, ‘foodtrucks’ i activitats, en doble sessió: la matinal Monumental Kids, amb actuacions de la sensació pop Carlota Flâneur, més La Tresca i la Verdesca i Dj Mayfield; Shego, Dj Coco i Pepe s’encarregaran d’animar la tarda per als adults bandarres. 


Per ballar sota sostre, aquest divendres, 12, D.R.O.P. Barcelona torna al seu temple ancestral, This Side Up (av. del Paral.lel, 37), per donar-ho tot amb el ‘live’ del productor francès Leo Pol i les hedonistes sessions de Bonny Soul i Marc Pané

Notícies relacionades

Després de la festa, banyarem retines en les projeccions de la 28a edició del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, que s’inicia el dia 15 amb ‘Magaluf Ghost Town’, de Miguel Ángel Blanca. Fins al 5 de desembre, el festival recupera la presencialitat amb convidades de la talla de Neus Ballús i Carla Simón, i projectarà 126 films fascinants. ¡Va, aixequeu-vos!