On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Museus, art i música clàssica, el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts

Primer de mes, museus gratis

Doneu la benvinguda al novembre amb una ronda de museus gratis. Aquest cap de setmana és primer de mes, així que la cultura barcelonina obre les seves portes. Aprofiteu i passeu pels principals espais expositius de la ciutat, com el Macba, el CCCB, el MUHBA o el MNAC, que no requeriran entrada.


Campanades al ritme de Chopin

Aquest diumenge aneu al concert mensual del carilló del Palau de la Generalitat. Anna Maria Reverté tocarà les 49 campanes de l’instrument a ritme de Chopin i Txaikovski, entre d’altres. I no són els únics clàssics que sonaran aquest mes. Apunteu: dimecres, dia 17, concert d’òrgan a la Catedral.

La Moguda compleix quatre dècades

Notícies relacionades

Parlar de la Movida madrilenya és impossible (i absurd) sense fer-ho, també, de la sala Rock-ola. I en el seu 40è aniversari, L’Illa Diagonal acull una exposició que repassa la intensa i curta vida de la sala a través de fotografies i cartells que il·lustren l’ambient que es respirava en l’època. Fins al 22 de novembre.


Expressionisme, dolor i molt drama

Cossos humans carregats d’emotivitat, centrats en el dramatisme de l’existència, en la violència del dia a dia, en el seu dolor i en la intensitat de les seves emocions. Així són les obres de l’artista mil·lennista Maurici Balsells, que fins a l’1 de desembre exposa els seus quadros expressionistes al Centre Cívic Fort Pienc.

Temes:

Gratis