On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«He deixat la meva feina per poder assistir a tots els xous de comèdia de Barcelona»

L’actualitat del demà de Barcelona

«He deixat la meva feina per poder assistir a tots els xous de comèdia de Barcelona»
1
Es llegeix en minuts

El timbre de casa

Sempre sona quan estic dormint, al lavabo o assegut a la gatzoneta en una cantonada de la casa plorant. El soroll que fa és insuportable i a més mai l’utilitza ningú interessant. És tan inútil que, quan ve a casa alguna visita, en lloc d’utilitzar-lo m’envien un missatge dient que són a baix. Cada dia em prometo a mi mateix que me’n desfaré, però viure sense timbre seria una bogeria.

Xous de comèdia

N’hi ha tants que he deixat la feina per poder anar a tots. Cada dia hi ha dos o tres xous de comèdia i mai avorreixen, conciliar-los amb la vida familiar i professional és cada vegada més complicat. Malgrat això, no se m’ocorre un millor entreteniment per veure un còmic o una còmica fer els mateixos acudits en tres o quatre llocs diferents. Tant de bo em pogués desdoblar en més persones per estar a tots els xous de la ciutat.

La cua del Phenomena

De les cues més treballades de Barcelona. Els directors d’aquest cine la cuiden amb carinyo a força de no numerar les butaques, així qualsevol que hi vagi a veure una pel·lícula passarà per la inoblidable experiència d’esperar una hora, una cosa que s’ha perdut i que els joves d’avui dia no coneixen. Esperar sense moure’t al carrer amb gent davant i gent darrere és sens dubte el millor pla d’aquesta ciutat.

Rubén

El Rubén ha tornat a demostrar que és la pitjor persona de Barcelona amb diferència. Aquesta setmana ha anat a un ‘macrobotellon’, sense importar-li ni per un segon el descans dels veïns i les restriccions sanitàries. Ell se’n defensarà dient que només va passar per la plaça d’Espanya per arribar a casa, però jo el vaig veure enmig de la multitud, fins i tot fent contacte visual amb alguns dels presents. Vergonyós.

Temes:

Humor