On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: la Setmana del Cineclubisme a la Filmoteca i el festival de fotografia InCadaqués. El pitjor: les cancel·lacions de gires pel Brexit

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Els cineclubs prenen la Filmo

La Filmoteca de Catalunya acull, de l’1 al 7 d’octubre, la vuitena Setmana del Cineclubisme, en la qual s’entreguen els premis Nunes i membres de la federació dissenyen la programació. Destaquen les projeccions de ’Josep’ (amb presència del seu director, Aurel) i de la gloriosa ’Columbus’ (foto), divendres i dissabte, respectivament. 


Pop actual gratis i a l’aire lliure 

 Després de deixar de celebrar-se el 2020, com tantes coses, el Maremagnum Fest torna dissabte, dia 2, amb quatre joves artistes pop: la cada vegada millor Gabriela Richardson (foto), Vic Mirallas, Rojuu i Chico Blanco. Concerts gratuïts i a l’aire lliure, sempre seguint les mesures sanitàries vigents. 


Traçant el futur de l’art

Traçant el futur de l’artDel 7 al 10 d’octubre, la fira Swab torna a projectar (una altra vegada presencialment) espais que podrien marcar la direcció de l’art. Entre les vuitanta galeries convocades destaca, per exemple, la Vangar de València, que presenta els fascinants gofratges de Lluc Margrau (a la foto).

La fotografia envaeix Cadaqués

Notícies relacionades

La fotografia envaeix CadaquésLa cinquena edició del festival internacional InCadaqués inclou, entre altres ganxos, una mostra de Helmut Newton; una expo inèdita d’Oriol Maspons amb còpies d’època d’imatges icòniques de Cadaqués, i els retrats en blanc i negre (veure la foto) del venerable Elliott Erwitt. Fins al 10 d’octubre. 


OFF

OFFLes cancel·lacions de gires pel Brexit

Les cancel·lacions de gires pel BrexitEls grups postpunks britànics Squid (foto) i Black Country, New Road han cancel·lat les seves gires per Espanya pels problemes burocràtics derivats del Brexit. I perquè, segons va explicar Primavera Sound, Espanya encara no ha arribat a un acord amb el Regne Unit per implementar vises de treball gratuïtes. 

Temes:

Música