On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Activitats a la plaça Reial i una fira medieval, entre el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Donant vida a la Reial

La plaça Reial no és només per a guiris: encara hi ha molta vida local i l’Associació d’Amics i Comerciants de la plaça Reial ho vol demostrar amb activitats gratuïtes cada cap de setmana. Plans com tallers d’art i de restauració de mobles, esport a l’aire lliure i fins i tot un concert en memòria del cèlebre Ocaña.


La festa major no s’acaba amb la Mercè

Sí, encara tens ressaca de la festa major de la Mercè, però aquest cap de setmana no trobaràs descans: torna la festa major de la Barceloneta i la de la Rambla. Fins diumenge, plans a la Barceloneta amb la cultura popular del barri com a fil conductor. I del 2 al 7 d’octubre, la Festa del Roser, amb desenes de plans per la Rambla.

Olor de llibre al passeig de Gràcia

Notícies relacionades

Tots tenim una llista gairebé eterna amb llibres pendents de llegir. Aprofita per engrossir-la a la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern, que aquest és el seu últim cap de setmana oberta. Se celebra al passeig de Gràcia, amb 36 casetes amb llibres de totes les èpoques, des del més nou fins a relíquies per a col·leccionistes.


‘Joc de Trons’ no s’ha acabat

Daenerys no estava morta, estava de festa. O això creuràs aquest dissabte i diumenge a Hostafrancs, perquè torna la fira medieval del barri. Serà entre els carrers de la Creu Coberta, Consell de Cent i Diputació, de 10 del matí a 7 de la tarda, amb joglars, música, menjar, artesanies i menús medievals que fascinarien els reis gots.  

Temes:

Gratis