On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Los Planetas a Nits del Fòrum i el festival de foto analògica Revela’t. El pitjor: l’homenatge a Metallica de 53 versions

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Clàssics totals de l’esfera alternativa

Aquest divendres, dia 17, Los Planetas visiten el cicle Nits del Fòrum per recordar els hits que han anat fent durant els seus ja gairebé trenta anys de carrera. Un temps durant el qual no han deixat d’evolucionar i provar nous acostaments ni sumar fans de noves generacions. Cita amb uns (mutants) tòtems de l’‘indie’. 


Última jornada de Choreoscope

Divendres, dia 17, encara queden unes hores per disfrutar del Choreoscope - Barcelona Dance Film Festival (que, d’altra banda, tindrà versió virtual a Filmin del 20 de setembre el 10 d’octubre). Destaca la sessió (Filmoteca, 20.00 h) de ‘Galloping mind’ (foto), de l’homenatjat coreògraf i cineasta Wim Vandekeybus.


Cap de setmana de vermuts

Barcelona Vadevermut, fira internacional del vermut i l’aperitiu, torna a celebrar-se aquest any després de l’aturada pandèmica del 2020. Serà al Teatre Nacional de Catalunya aquest dissabte, dia 18, i diumenge, dia 19, casualment Dia Mundial de l’Aperitiu. D’11 a 22 h i d’11 a 20 h, respectivament: l’hora del vermut és una cosa relativa.

Foto analògica per sempre 

Notícies relacionades

Revela’t, el primer festival de fotografia analògica del món, celebra la seva novena edició del 18 de setembre al 12 d’octubre a Vilassar de Dalt. Entre les ¡38! exposicions programades destaca ‘Americans parade’, de George Giorgiou, retrat de les multituds que van acudir als festejos en celebració de la presidència de Trump. 


OFF

OFFL’homenatge a Metallica de 53 versions

L’homenatge a Metallica de 53 versions‘The Metallica blacklist’ és el que passa quan convides massa gent, molt diferent, a la mateixa festa, i després no pots o no saps dir-li a algú que no vingui: el caos absolut. Fins a 53 artistes d’allò més diferents (de Juanes a Kamasi Washington) versionen temes de ‘The black album’ amb sort realment desigual. 

Temes:

Música