On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Un simulador d’accidents i un cap de setmana de festes majors, el que no us podeu perdre aquesta setmana

A1-125013747.jpg

A1-125013747.jpg / JORDI OTIX (EPC)

1
Es llegeix en minuts

Accident viari sense passar per l’hospital

Aquí faràs més voltes que la carn d’un kebab. Benvinguts al simulador de bolcades de la Casa Seat (passeig de Gràcia, 109). Sí, un simulador d’accidents de cotxe. Per descomptat, amb rerefons formatiu: l’activitat es complementa amb classes de primers auxilis i de supervivència. Fins al 30 d’octubre.


Un cap de setmana per amor a l’art

Últims dies per visitar la setena edició de la Barcelona Gallery Weekend (BGW). Fins al 19, diumenge, una trentena de galeries i exposicions de Barcelona acolliran exposicions úniques, activitats artístiques i familiars, visites guiades i mostres creatives en directe. Requereix reserva prèvia a la web del BGW.

Barcelona està de festa (popular)

Notícies relacionades

Ja hem entrat de ple en la temporada de festes majors. Aquest cap de setmana, concerts, tallers i actes culturals i populars a les festes majors d’Horta i el Poblenou. I la setmana que ve, els primers actes de la Mercè, que dijous, 23, celebra el pregó a càrrec de l’activista veïnal Custodia Moreno Rivero.


No giris full a la literatura

Continua, fins aquest diumenge, dia 19, la 39a Setmana del Llibre en Català. Se celebra al Moll de la Fusta, al passeig de Colom, amb desenes d’activitats literàries i paradetes on passar hores mirant llibres i debatent-te entre si comprar-ne de nous o acabar-te tots els que tens pendents per llegir. 

Temes:

Gratis